Wat is Universal White Time Healing, UWTH?


Het is een zuivere liefdesenergie die je helpt om je bewust te worden wie je bent en welke prachtige kwaliteiten jij aan jezelf en de wereld te bieden hebt. UWTH helpt je om pijnlijke ervaringen, stress, verdriet en blokkades op een zachte en liefdevolle manier los te laten. Zo ontgift je je lichaam en geest en versterk je het immuunsysteem.

De White Time energie opent je voor je innerlijke kracht, wijsheid en kwaliteiten en helpt je in contact te komen met je Hogere Zelf. Je komt tot een dieper bewustzijn en je levenstaak wordt zichtbaarder.
Niet alleen de genezing van lichamelijke kwalen wordt door UWTH gesteund, ook helpt het negatieve emoties en gedachtepatronen te verwerken en los te laten.

Thumbnail PlaceholderJe hoeft niet “ziek” te zijn om voor een behandeling in aanmerking te komen. Juist de onderbewuste en meestal onderdrukte psychische drempels en blokkades zijn vaak de oorzaak van lichamelijke of psychische klachten. UWTH versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Deze energie staat ook wel bekend als spirituele energie.
Zolang de mensheid bestaat zijn er mensen geweest die deze energie hebben gevoeld en ervaren. De mens heeft altijd geprobeerd  deze energie aan te wenden. Ieder mens wordt ermee geboren en zou in staat kunnen zijn de sturing van deze energie te ontwikkelen. Met de positieve kracht van deze energie kan de mens veel goede dingen doen. Bijvoorbeeld chronische last of pijn verlichten bij zichzelf of bij een ander. Bemoediging, troost en stimulans bieden via de handen en vanuit het hart; kracht geven daar waar het nodig is.
De beste manier om  te weten te komen wat White Time Energie voor je kan doen is het zelf te ervaren en in te voelen.
Zie voor uitgebreide informatie over UWTH: http://www.whitetimenederland.nl/

Contact

  • Telefoon:
    055-5424880

 

 

  • Adres:
    Hofstraat 100
    7311 KX Apeldoorn