Reviews


"Ik kom al een aantal jaren bij Marja; eerst voor reguliere ontspanningsmassages, maar uiteindelijk heb ik toch een keer voor een White Timebehandeling gekozen. Ik merk dat ik tijdens deze behandeling veel meer ontspan dan tijdens een gewone massage. Het is heel bijzonder om te ervaren wat er tijdens een behandeling met je lichaam gebeurt. Je voelt letterlijk de energie vanuit Marja's handen naar je lichaam stromen. Ik heb erg veel baat bij deze behandelingen en kan het iedereen zeker aanraden. ."

Manon Apeldoorn.

"Marja is een geweldige healer. Ze doet dit vanuit haar hart en dat voel je. Als ik een behandeling heb gehad bij Marja voel ik mij altijd beter en zijn de klachten die ik op dat moment heb verdwenen of verzacht. Ik kan er dan weer een tijdje tegen. Het is een geweldige mooie energie waar Marja mee werkt en ben blij dat ik dit regelmatig mag ervaren."

Ingrid B. te A

"Het is een hele liefdevolle energie, die met liefde doorgegeven moet worden en je voelt dat Marja dat vol overgave doet en ook met heel veel liefde. Het voelt als een helder licht dat gestuurd wordt door Marja, want je voelt heel duidelijk waar ze bezig is. Het hele lichaam wordt zo weer opgeladen. Ik kan het iedereen aanbevelen."

Kitty T te T

"Marja heeft mij met veel liefde, toewijding en geduld een aantal keren behandeld, zowel in haar praktijk als op afstand. In een aantal gevallen was er direct zichtbaar en vooral voelbaar resultaat, zoals bij het behandelen van mijn nieren (op de röntgenfoto in het ziekenhuis waren zelfs geen nierstenen meer te zien!). Voor een andere, al langer durende hardnekkige klacht heeft Marja die energie doorgegeven, die nodig was om mij inzicht te geven, waarna mijn klachten eerst verminderden en later grotendeels verdwenen. Dit was wel pittig, maar het heeft me veel opgeleverd. “Heb vertrouwen”, zegt Marja altijd en zo is het. Ik heb veel vertrouwen in Marja, die middels haar handen de nodige energie doorgeeft, waardoor het lichaam uiteindelijk zichzelf heelt en klachten naar de achtergrond verdwijnen. ."

Diona Alferink, Deventer

 

 

.

Contact

  • Telefoon:
    055-5424880

 

 

  • Adres:
    Hofstraat 100
    7311 KX Apeldoorn