Universal White Time Healing

Mijn naam is Marja Bosch. In 2003 ben ik begonnen met het geven van massages.
Ik heb meerdere traditionele massageopleidingen gevolgd. Ik ben ervan overtuigd dat lichamelijke ongemakken vooral te maken hebben met de geestelijke gesteldheid van de mens. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De klassieke geneeskunde is volgens mij verworden tot een commerciële activiteit die niet of nauwelijks naar het ontstaan van klachten kijkt maar slechts aan symptoombestrijding doet.Thumbnail Placeholder
Ik geloof in het vermogen om energie aan mijzelf en anderen door te geven en zodoende klachten te verminderen of te verhelpen.
Daarom heb ik mij verdiept in Reiki en van daaruit in Universal White Time Healing (UWTH). De  White Time Healing vind ik beter bij mij passen.  Ik ben Level I tot en met IV opgeleid en mag mij daardoor Healer Excellent for the Universe noemen.
"Universal White Time Healing is een prachtige energetische behandelingsmethode".

White Time heeft mij heel veel gebracht.
Elke dag nog ervaar ik de White Time Healing als een geschenk dat ik kan delen door gewoon deze energie te laten stromen. Een behandeling met Universal White Time Healing ondersteund het algehele welzijn van mens en dier. Een behandeling is gericht op het ontstaan van een klacht of aandoening. Daarnaast geeft deze behandeling meer energie en bewustzijn. 
Door het geven van de White Time energie wordt het zelfhelend vermogen van de cliënt geactiveerd waardoor veelal de geestelijke en lichamelijke klachten afnemen en vaak geheel verdwijnen.

Contact

  • Telefoon:
    055-5424880

 

 

  • Adres:
    Hofstraat 100
    7311 KX Apeldoorn