De Behandeling

White Time is een contactbehandeling en vindt plaats op een massagebank. U ligt gekleed op deze bank. Door diverse handposities van mij op uw lichaam kan de helende energie het beste bij u binnenstromen.
Op de achtergrond hoort u toepasselijke muziek. Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken. De behandeling wordt afgesloten met een korte evaluatie en het drinken van een glas water. Door het geven van de White Time energie wordt het zelfhelend vermogen van de cliënt geactiveerd waardoor veelal de geestelijke en lichamelijke klachten afnemen en vaak geheel verdwijnen. Thumbnail Placeholder
Tijdens de behandeling komt de energie altijd daar terecht waar je hem op dat moment nodig hebt. De uitwerking van de energie is daardoor bij ieder individu en bij iedere behandeling weer anders, die kan variëren van gewoonweg tot rust komen en het verlichten van pijnen, tot het losmaken en verwerken van emotionele problemen.
Er zijn vele vormen waarin White Time Energie kan worden overgedragen o.a. algehele of plaatselijke energieoverdracht, contact- of afstandsbehandeling, balanceren en reinigen van de aura en/of chakra's en het reinigen van organen.

Contact

  • Telefoon:
    055-5424880

 

 

  • Adres:
    Hofstraat 100
    7311 KX Apeldoorn