Board of Angels

Ik ben ingewijd om mensen te initiëren met deze prachtige Engelenenergie en kan daardoor ook een upgrade geven.
Initiaties en Upgrade

De Board of Angels biedt ook mogelijkheden om spiritueel te groeien via initiaties, het geven van openingen of upgrades. Een dergelijke opening kan net dat verschil voor je maken, waardoor je weer nieuwe mogelijkheden ziet, een onverwachte oplossing vindt, je eindelijk die stap zet, die je al zo lang wilt zetten, of waardoor je op heel nieuwe ideeën komt, die je leven een positieve wending geven. Geef jezelf of een ander dit cadeau: een moment samen met de Heilige Engelen van Licht waarin zij onvoorwaardelijk hun Liefde geven.
Initiatie 1: Deze initiatie is om de nabijheid te voelen en een dieper begrip te hebben van de Heilige Engelen van Licht. Deze initiatie opent je in de richting van jouw eigen vorm van spirituele groei en spirituele verlichting, en uiteindelijk je spirituele vervulling.
Initiatie 2: Deze initiatie opent werkelijk je spiritualiteit op krachtige wijze.
Initiatie 3: Deze initiatie opent je richting alle engelenwezens, alle vormen van engelen, elfjes en andere gevleugelde schepselen in onze wereld en realiteit. 
Upgrade: Dit is een heel mooie upgrade van je energiefrequentie en innerlijke vibratie. Upgrades zijn de sterkste vorm van openingen.
Bovenstaande opwaarderingen mogen in willekeurige volgorde worden ontvangen. Jijzelf bepaalt wat je in jezelf wilt investeren en wanneer je een opwaardering wilt ontvangen om je spirituele groei en ontwikkeling een sterke impuls te geven.
Alle Initiaties en Upgrade kunnen ook op afstand worden ontvangen.


Angel Board Water
Het Angel Board Water werkt werkelijk voor alles en iedereen.
* Je kunt er o.a. jezelf een geavanceerde licht- en engelenbescherming mee geven
* Je kunt beter contact maken met de Engelen
* Negatieve energie kan er mee verwijderd worden
* Je gezondheid kan er mee verbeterd worden
* Oude trauma's kunnen er mee gezuiverd worden
* Meer vreugde, blijdschap, vriendschap, liefde, licht en hoop in je leven
* Geloof en inzichten, kennis en wijsheid
* Helpt bij fysieke dingen
* Geeft ondersteuning bij levensproblemen en angsten
* Het helpt bij emoties en negatieve gedachten
* De stress van alledag, zorgen die je maakt
* Bij het geven van vergeving
Maar dat is nog lang niet alles. Alles met een positieve intentie kan. Jij bepaalt waarbij het Angel Board Water jou in je leven mag helpen.

In een sessie bepalen we samen voor welk doel jij het Angel Board Water wilt gebruiken, één doel per keer. Mocht je na enige tijd het water een andere intentie mee willen geven, dan kan dat. Dan kom je gewoon met je flesje met het resterende water terug. Ik vul dan het flesje weer bij en geef het een nieuwe opdracht mee, waarmee het jou kan ondersteunen. Je mag zoveel druppels van het water per dag gebruiken, als goed voor je voelt of zoveel als je denkt nodig te hebben. Je kunt niet overdoseren.

Contact

  • Telefoon:
    055-5424880

 

 

  • Adres:
    Hofstraat 100
    7311 KX Apeldoorn